Svačić s velikim ambicijama kreće u novu sezonu

Svačić iz Starog Slatinika krenuo je vrlo optimistično u pripreme za novu sezonu MŽNL Brod – Požega.  Obavili smo razgovor sa glavnim trenerom prve momčadi Svačića gdje smo iz tog razgovora doznali da se za ovu sezonu odlično spremaju i da imaju veliku želju biti prvaci.

U razgovoru sa Mariom Tadićem trenerom Svačića doznali smo da kao i svake godine pripreme teku po planu, ali da ove godine imaju puno veća očekivanja i želje te da im je cilj biti prvi na kraju sezone. Mario nam je rekao da je odaziv na treninzima dobar i da se dečki odlično pripremaju te da jedva čekaju početak prvenstva. Dodao je da su tri igrača potražila novu sredinu, ali da su doveli dosta pojačanja te da se s pravom imaju čemu nadati u nadolazećoj sezoni, ali odmah je rekao da to neće biti lak zadatak zbog toga što ima još dosta kvalitetnih ekipa uz njih i da nigdje neće biti lako uzeti bodove. Zato je poručio da idu polako iz utakmice u utakmicu pa će se vidjeti što će uspjeti napraviti do kraja sezone. Uz treninge odigrali su utakmice s Marsoniom i Oprisavcima te su sudjelovali na turniru u Bebrini gdje su osvojili prvo mjesto.

Što se tiče pojačanja u svlačionicu narančastih stigli su Luka Panijan, Tomislav Žuljević, Matej Nikičić, Ivan Krizmanić, Bruno Katanić, Matej Kraft i Bobo Križanović. U prvom kolu u Stari Slatinik stiže Jakšić gdje će Tadićeva momčad pokušati otvoriti prvenstvo pobjedom.