Sutra u Ladimirevce stiže Vukovar: Uključite se u humanitarnu akciju

Nogometni klub Slavonac iz Ladimirevaca sutra će povodom sjećanja na žrtvu herojskog Vukovara ugostiti tamošnjeg drugoligaša.

Oglas

Krasna je to gesta Ladimirevčana kojima neće biti prvi put da ugošćuju Vukovarce, ali naravno da i utakmica neće biti sama sebi svrha. Dapače, smisao ovog događaja je daleko dublji i značajniji od nogometa. Sav prihod ne samo s ove utakmice nego i jedne ozbiljnije akcije koja traje sve do 29. prosinca je namijenjen je Udruzi Vukovarski leptirići koja se brine za djecu s poteškoćama u razvoju, malim herojima Grada heroja.

Oglas

Oglas

Poznati kao dobri domaćini Ladimirevčani će sigurno to potvrditi i ovom prigodom pa ste svi pozvani na stadion Slavonca u utorak u 14,30 sati. S obzirom na to kako su odigrali proteklog vikenda Davor Kovačević i društvo, jedino nismo sigurni da Božićeve momke čeka gostoprimstvo na terenu, iako je razlika u kvaliteti velika, neće Slavonac olako pasti iako je to najmanje važno, već za samu organizaciju ovakve utakmice i jedni i drugi zaslužuju pohvale, a kad znamo da će prikupljena sredstva ići tamo gdje će ići možemo samo još jednom pozvati ljude iz okoline da dođu i skromno pridonesu Vukovarskim leptirićima.