Sutra kreću četvrtfinalne borbe

Više od 28 000 glasova odlučilo je o putnicima u četvrtfinale izbora najljepšeg grba slavonsko-baranjskih sportskih klubova. Bilo je ponovno velike borbe u nekoliko dvoboja, nekoliko je otišlo “glatko” na stranu pobjednika.

Najveća bitka vodila se između HOŠK-a i Sloge iz Mikanovaca, od samog početka bilo je jasno da će se srušit rekord po broju glasova, na kraju ih se skupilo gotovo 7000, a za samo 18 prolaz je ostvario grb momčadi iz Gašinaca. U dvoboju trećeligaša bilo je neizvjesno, a na kraju se među 8 najljepših plasirao Graničar sa 96 glasova više od Brođana. 77 glasova prevagnulo je na stranu Škole nogometa Budućnosti iz Rešetara u dvoboju s Futsal akademijom Sv. Patrik u još jednom od neizvjesnih dvoboja.

Graševina je i treću prepreku lakoćom preskočila, protiv Hrvatskog sokola Promili i društvo su skupili 70% glasova, a još uvjerljiviji bili su Mitnica i Hrvatski sokol Mirkovci, i jedni i drugi su imali više od 70% u dvobojima protiv Kuzmice odnosno Mladosti iz Cernika. Uvjerljivo je u četvrtfinale projurila i Darda koja je osvojila 66% glasova protiv Sloge iz Trenkovai izborila dvoboj protiv Mitnce.

Raspored četvrtfinala:

Četvrtak, 23. travnja:

 

10,00 – NK HOŠK GAŠINCI – HNK GRAŠEVINA VETOVO

11,00 – ŠKOLA NOGOMETA BUDUĆNOST REŠETARI – NK HRVATSKI SOKOL MIRKOVCI

12,00 – ŠNK RATAR PIŠKOREVCI – NK GRANIČAR ŽUPANJA

13,00 – NK DARDA – HNK MITNICA VUKOVAR

Naš partner u ovom izboru, S-design pobjedniku natjecanja će izraditi grafike u vrijednosti 1500kn.