Sutra kreće natjecanje legendi, danas priče o njima

Na krilima sjajnih rezultata Himnovizije nastavljamo s izborima, odnosno anketama, kao što znate na redu su legende slavonsko-baranjskog sporta. Objavili smo svojevrsni natječaj, pozvali ljude da prijave legende svojih klubova i sportova i na taj način došli do 52 kandidata koji će u boj za titulu legende. Kada smo razmišljali o pokretanju Sportala jedna od ideja bila je rubrkia “kucamo na vrata zaboravljenih asova”, evo, sada nakon 5 godina konačno imamo nešto u tom smislu, bit će prava uživancija pisati o ovim ljudima!

Oglas

Pravila su vrlo jednostavna, objavili smo video ždrijeba, dobili smo 20 parova 1. kola, ili bolje rečeno pretkola, pobjednici iz tih dvoboja pridružuju se onima koji su slobodni i tvore skupinu od 32 koju ćemo dalje smanjivati do velikog finala. Izbor se odvija na našoj Facebook stranici gdje ćemo napraviti anketu za svaki par. Prvotni plan je bio da tamo na anketi pišemo o kandidatima, a od 1/16 finala da za svaki par objavimo tekst koji smo dobili u prijavi, no odlučili smo ipak odmah pisati članke o svakom paru. Zaista bi bilo šteta ne objaviti tekst o bilo kom od kandidata jer su jednostavno svi sjajni.

Oglas

Dakle već danas ćete pročitati najavu nekoliko parova, ti objavljeni će u nedjelju od 08,00 na svaki puni sat biti objavljivani u anketama. Svaka anketa će trajati 24 sata, potpuno je pod ingerencijom Facebooka, mi ih samo kreiramo i tu naš posao završava dok anketa ne završi, tada pobjednika u programu “šaljemo” u naredni krug natjecanja.

Oglas

Službeni moto ovog natjecaja je #ovojesamozabava i nadamo se da će ga svi vrlo doslovno shvatiti. Isto tako, pozivamo sve one koji znaju nekakvu zanimljivost o kandidatima koja naravno ne izlazi iz okvira pristojnog i sportskog ponašanja te ne zadire u privatni život bilo koga da nam je pošalje, pa da za sljedeće najave imamo zanimljivog materijala. Jer, uvjerit ćete se, u najavama će biti dosta zanimljivih priča u svakom smislu!

I ovaj put pozivamo sve da glasaju, pozivaju prijatelje, dijele objave i “guraju” svoje omiljene sportaše i sportske djelatnike.

Parovi pretkola:

KATICA ILEŠ – ARMIN MAŠIĆ

MLADEN BARTOLOVIĆ – IGOR OSTOPANJ

IVANA DŽAMARIJA – MARIO BARIŠIĆ

GORAN PAVLOVIĆ – IVICA OLIĆ

DAVOR MAJSTOROVIĆ – KREŠIMIR BRKIĆ

TOMISLAV TOPALOVIĆ – PETAR ČULJAK

ROBERT ŠPEHAR – JURICA BEŠLIĆ

ZEMIR MUJČIN – JOSIP BALATINAC

IVICA RADOŠ – DRAGO KAURIĆ

JOSIP MILARDOVIĆ – BOŽO GELO

IVO MARIĆ BLEKIĆ – STJEPAN PEIĆ

DRAGUTIN KRIZMANIĆ – FRANE VITAIĆ

VLADO VUJEVA – DALIBOR ANTOLIĆ

MARKO VIDAKUŠIĆ – IGOR TOTH

DAMIR BOGNAR – MIRKO FILIPOVIĆ

DAVOR ŠUKER – TOMISLAV PAVLIČIĆ

ZLATKO KOŠČEVIĆ – SENAD SMAJIĆ

MIŠO HODAK – MARIJAN BELČIĆ

KARLO SRDAREVIĆ – DOMINIK MILINKOVIĆ