/Sutra izborna Skupština Bedema DANAS JE NA RASPOREDU TURNIR LIMAČA NA GRACU U IVANKOVU
bedem fb

Sutra izborna Skupština Bedema DANAS JE NA RASPOREDU TURNIR LIMAČA NA GRACU U IVANKOVU

Danas je u Ivankovu na programu cjelodnevni turnir limača na kojemu sudjeluje 16 momčadi iz Hrvatske i BIH. No puno zanimljivija stvar je Skupština Bedema koja će se održati sutra (nedjelja). Uprava  NK Bedem imala je u utorak sastanak  na kojem je odlučeno slijedeće: U nedjelju 10.lipnja ove godine s početkom u 11 sati na terasi klupskog kafića održat će se Izvanredna-Izvještajna i Izborna Skupština NK Bedem Ivankovo.

Bedemaši su netom okončanu natjecateljsku sezonu uredno priveli kraju i završili na solidnom 7.mjestu što je svakako za pohvalu ako se uzme u obzir da su prošlogodišnju sezonu bili novajlije, a ovu ima je druga sezona u nizu u trećeligaškom okruženju. Polusezonu (jesenski dio) završili su kao doprvaci na 2. mjestu (nedostajao im je samo jedan pogodak više da budu na prvom mjestu).

U nastavku proljetnog dijela  ušlo se sa ambicijom sačuvati tu visoku poziciju kojom se moglo ući i u drugu HNL temeljem Propozicija. Međutim morali su ispuniti još jedan kriterij, a to je ishoditi Licencu za igranje u drugoj ligi od HNS-a. NK Bedem se nije ni prijavio za Licencu iako ima sve infrastrukturne i ostale potrebite uvjete, ali nema toliku financijsku moć koju zahtjeva igranje u Drugoj ligi.

Ivankovčani će od jeseni krenuti u treću sezonu u 3-HNL-sjeveroistok, a s kojim imperativom te ambicijama i u kojem smjeru ide NK Bedem Ivankovo znat ćemo poslije ove nedjeljne Izvanredne Skupštine kluba.

Foto FB Bedem

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.