Susret Dilja i Bedema se ističe od svih četvrtfinalnih parova Kupa NS Vinkovci

Danas su na rasporedu četvrtfinalne utakmice Kupa NS Vinkovci. Igrat će se u Rokovcima-Andrijaševcima, Otoku, Vođincima i Vinkovcima.

Oglas

Baš bi u Vinkovcima trebalo biti najzanimljivije, jer se ondje igra finale prije finala, na noge Dilju stiže Bedem. Novoselčeve su trupe na svom terenu nezaustavljive, na nedavno održanom memorijalu, bili su uspješniji od ekipe iz Ivankova, što Dilju daje dodatno samopouzdanje. Bedem se u prvenstvu muči s pronalaskom forme, međutim, nastup u kupu nikako ne žele zapostaviti. U Andrijaševcima će gostovati branitelj naslova, momčad Borinaca. Mlada će momčad trenera Pavličića pokušati srušiti Zelene koji su već jednim okom na sljedećem utorku i povijesnom susretu s Dinamom.

Oglas

Otok na svom terenu nikako ne bi smio imati problema s ekipom Nosterie. Obje momčadi visoko kotiraju u svojim ligama, međutim domaćin je rang više, a i domaći im teren daje dodatnu prednost. U Vođincima će trenutni lider vukovarsko-srijemske 1. ŽNL ugostiti momčad Slavonca iz Komletinaca. Mladost ove sezone igra vrlo dobro, posebno kući, pa se očekuje da će i danas, usprkos ekipi iz višeg ranga, uspjeti proći u polufinale.

Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica
1/4F 21.09.2022 16:00 Andrijaševci NK Frankopan (RA) – NK Borinci
1/4F 21.09.2022 16:00 Otok NK Otok – NK Nosteria
1/4F 21.09.2022 16:00 Vođinci NK Mladost Vođinci – NK Slavonac Komletinci
1/4F 21.09.2022 16:00 Vinkovci NK Dilj (V) – NK Bedem