/Suradnja grada Valpova i Sportala RAD NA PROMOCIJI SPORTA U VALPOVŠTINI
matko šutalo petar čuljak

Suradnja grada Valpova i Sportala RAD NA PROMOCIJI SPORTA U VALPOVŠTINI

Jučer je u prostorijama grada Valpova potpisan ugovor o suradnji između gradonačelnika Matka Šutala i Petra Čuljka, direktora Sportala.

Na području Valpova djeluje 28 sportskih udruga. Najviše je naravno nogometnih klubova, njih 7, pet je ribičkih udruga, 3 školska sportska kluba, dva odbojkaška te po jedan malonogometni, rukometni, košarkaški, gimnastički, streljački, teniski, savate, stolnoteniski, šahovski, gimnastički i karate klub. Grad Valpovo ulaže značajna sredstva za rad svih udruga, a zahvaljujući gradonačelniku Šutalu koji je i sam aktivan sportaš ulaganje u sport diže se na višu razinu upravo kroz navedenu suradnju.

Bez lažne skromnosti, Sportalo je revolucija u sportu na području Slavonije i Baranje, nikada nitko nije amaterskom sportu pridavao pažnju kakvu mu mi pridajemo, a to je Šutalo sa svojim suradnicima i prepoznao, kao i priliku za ozbiljnu promociju sporta u Valpovštini.

S velikim zadovoljstvom nastavljamo još jače i detaljnije pratiti sport na području Valpova, i naravno, i ovim putem zahvaljujemo gradonačelniku na ukazanom povjerenju.

Podijeli
  •  
  •  
  •