/Superkup ponovo u Slavonskom Brodu ODRŽANA 13. SJEDNICA KOMISIJE ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU
čarli futsal hns

Superkup ponovo u Slavonskom Brodu ODRŽANA 13. SJEDNICA KOMISIJE ZA MALI NOGOMET I NOGOMET NA PIJESKU

Trinaesta sjednica Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku održana je u Zagrebu.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Komisije i član Izvršnog odbora HNS-a Ile Topuzović, koordinator natjecanja Neven Šprajcer, tajnik Komisije Romeo Čižmešija te članovi Komisije Ivo ZokovićMilan Martulaš, Darko ŠtimacIvica Čorluka, Antonijo SvirčićTomislav CikovićJosip Juraj Tominac i Korab Morina.

Komisija za mali nogomet i nogomet na pijesku usvojila je propozicije, kalendar, vodstva te članarine za sva natjecanja za koja je nadležna. Jednoglasnom odlukom odlučeno je kako će utakmica Superkupa biti odigrana u Slavonskom Brodu te kako domaćinstvo utakmice pripada MNK Brod 035, dok će od sljedeće sezone domaćin utakmice biti pobjednik Prve HMNL.

Također je odlučeno i kako su klubovi dužni sprovesti prijave za natjecanje Prve hrvatske malonogometne lige za žene do 31. kolovoza 2019. godine, a do istog datuma zainteresirani malonogometni treneri mogu se prijaviti i za seminar UEFA Futsal B na stranicama Nogometne akademije HNS-a.

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.