/Šuker i Kustić na UEFINOM strateškom sastanku PREDSJEDNICI I GLAVNI TAJNICI EUROPSKIH SAVEZA
davor šuker ss yt

Šuker i Kustić na UEFINOM strateškom sastanku PREDSJEDNICI I GLAVNI TAJNICI EUROPSKIH SAVEZA

Predsjednik i izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker i Marijan Kustić, sudjelovali su danas na Uefinom strateškom sastanku održanom u Bukureštu.

Dan uoči ždrijeba završnog turnira Europskog prvenstva 2020., u Bukureštu je održan sastanak lidera svih zemalja članica Uefe. Hrvatski nogometni savez predstavljali su predsjednik Davor Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić, koji su zajedno s čelnicima drugih europskih saveza raspravljali o strateški važnim temama za budućnost europskog nogometa.

Šuker i Kustić iskoristili su ovu priliku i za razgovor s predsjednikom Uefe Aleksanderom Čeferinom, koji je već u nekoliko navrata iskazao naklonost i poštovanje prema hrvatskom nogometu.

Top Executive Programme (TEP) osnovan je 2005. godine kao forum u kojem ključni pojedinci svih Uefinih članica mogu razgovarati o strateškim nogometnim pitanjima kako bi se nogomet nastavio razvijati kao vodeći sport u Europi.

Uz Šukera i Kustića, na subotnjem ždrijebu u Bukureštu će Savez i hrvatsku reprezentaciju predstavljati izbornik Zlatko Dalić, prvi dopredsjednik Ante Vučemilović-Šimunović, team managerica Iva Olivari i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Izvor HNS, foto SS YT

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.