Subotnji dvoboj Lukača 05 i Slavonije, derbi kola između Dinama (KD) i Bratstva

Pred nama je 12. kolo 1. ŽNL Virovitičko-podravske županije u koje Sloga Zdenci ulazi s dva boda prednosti pred drugoplasiranim Lukačom 05. Upravo je Lukaču pripao jedini subotnji derbi.

Oglas

Oglas

Drugoplasirana momčad lige na svom terenu dočekat će Slavoniju. Gosti su u dobroj formi od čak četiri pobjede zaredom i na megdan Lukaču dolaze u punoj snazi. Veći je pritisak trenutno na domaćinu koji mora pobijediti kako bi držao korak sa Slogom i njoj pružio pritisak uoči njenog sutrašnjeg dvoboja.

Oglas

Bez obzira kako današnji susret završi, Sloga neće biti pod tolikim pritiskom. Lider prvenstva na svom terenu dočekuje Podravac, zadnji tim lige. Jasno je koliki je favorit Sloga i svaki gubitak bodova bio bi jednak porazu.

Derbi kola igra se između Dinamo Kapele Dvor i Bratstva (GB). Riječ je o dviju momčadi koje na tablici dijele tek dva boda. Pobjedom gostiju dodatno bi se zakomplicirala borba za četvrto, pa i treće mjesto na ljestvici. Domaćini u ovaj susret ulaze nakon teškog poraza protiv Lukača, no željni su dokazivanja i ispravljanja greške iz prošlog kola.

Dinamo iz Četekovca sprema svoj teren za Mikleuš. Bodovno blizu jedan drugog, pobjeda gosta mnogo bi im značila u nadi za približavanjem gornjem dijelu ljestvice. Dinamo u ovaj susret ulazi rasterećeniji zbog pobjede u prošlom kolu, dok je Mikleuš izgubio sve bodove doma protiv Rezovca. Bit će ovo napet i zanimljiv dvoboj koji se definitivno ne smije propustiti.

Od ostalih susreta, Došk na svom terenu dočekuje Crnca, Mladost Miljevci odlazi Rezovcu, dok Borova gostuje kod Mladost Čačinca. Sve utakmice igraju se danas i sutra od 14:00 sati.