Subotnje ludilo u šestom kolu Prve ŽNL Varaždin

Ove subote odigrana su prva tri susreta šestog kola Prve ŽNL Varaždin. Sve pobjede su odnijeli gosti osim u Svetom Đurđu gdje su domaćini uvjerljivo savladali protivnika. 

Oglas

NK Sloboda Varaždin – ŠNK Mladost Sigetec Ludbreški 0:1

Oglas

Varaždin je bio prvo mjesto susreta šestog kola Prve ŽNL Varaždin, ali su domaćini posustali u zadnjim minutama igre. Jedini, ali ključan gol je zabio Toni Klarić u 92. minuti susreta i time priskrbio svojoj momčadi vrlo bitna tri boda na tablici.

Oglas

ŠNK Drava-Ajax – NK Obreš 3:0

Nakon što su prošlo kolo izgubili protiv ŠNK Zadrugara, momčad Ajaxa je ove subote svojim navijačima priredila odličnih 90. minuta nogometa. Sve je krenulo od Denisa Vukovića i njegovog prvog zgoditka u 26. minuti susreta. Nogometaši Obreša nikako nisu mogli parirati fantastičnoj igri domaćih igrača pa su pokleknuli za još dva gola. Iznova je Vuković bio precizan u 80. minuti susreta, a samo sedam minuta kasnije, gol je zabio i Ivan Zdelar.

ŠNK Mladost Varaždinske Toplice – NK Sloboda Tužno 1:2

Subotnje iznenađenje u gostima priredili su nogometaši NK Slobode Tužno. Prvi pad koncentracije suparničke momčadi iskoristio je Branislav Slunjski odmah u 20. minuti susreta. No, pred sam kraj utakmice domaćini se vraćaju polagano u igru i gol za izjednačenje zabija Boris Levatić. Međutim, nešto spretniji i precizniji je bio Dominik Biškup te je zabio pobjednički gol za goste u 83. minuti susreta.