Strossmayerova najbolja u nogometu, Klipača iz Privlake najbolja na odbojkaškom pjeskaškom turniru u Jarmini

Uvijek je lijepo vidjeti inicijativu mladih ljudi spremnih na promociju sporta i zdravog života, a to su sjajno odradili u Jarmini članovi udruge Sportancija koji su organizirali dane sporta. Kroz malonogometno natjecanje i turnir ulica prodefilirali su brojni nogometaši i stanovnici Jarmine, a u odbojci na pijesku su mogli sudjelovati i oni čija adresa nije vezana za ovo naselje pa su tako na kraju Privlačani pokupili pehar. Društvo za sportsku rekreaciju Sportancija sjajna je ideja koju u djela pretaču vrijedni članovi udruge, a predsjednik Marko Mikulec je najbolje pojasnio svrhu:

Oglas

Glavni cilj cjelokupnog događanja je promocija sporta i sportske rekreacije među našim mještanima i gostima, što je u skladu i s ciljevima naše udruge. 

Oglas

Uzbudljivo natjecanje uličnih ekipa završeno je pobjedom “najstarije” ulice – Strossmayerove koja je ugodno iznenadila i slavila iako je favorit bila Gupčeva. Najbolji igrač je bio Leon Korpar, najbolji vratar Dragan Šekrst dok je najbolji strijelac bio Mihael Dumbovečak, a nagrade su dobili iz ruku načelnika Gorana Ilekovića.

Oglas

Na odbojkaškom su turniru uz Jarminčane boj bili i momci iz Tordinaca, Vukovara, Vinkovaca, Privlaka odakle je stigla i ona pobjednička. Uzbudljiva završnica je ponudila gledateljima užitak praćenja, a prvo mjesto osvojila je na kraju ekipa Klipače za koju su igrala trojica Privlačana – Davor Begonja, Antonio Mijatović i Tiša Kozić.

Foto Sportancija

Kako najavljuju iz Sportancije ovo je samo početak i u pripremi su novi projekti i nova sportska natjecanja na radost svih nas zaljubljenika u sport u bilo kojem obliku – bravo Sportancija!