Strašan susret u Martinu, Vuka dominantna protiv oslabljenog Šipovca, remiji u Seoni i Lađanskoj

Završeno je i 4. kolo uvijek odlične našičke Lige NS, a obilježilo ga je nekoliko izvrsnih utakmica. Martin i Mladost su odigrali susret za pamćenje, dok je oslabljeni Šipovac teško mogao parirati raspoloženoj Vuki.

Oglas

Oglas

Seona i Polet odigrali su miroljubivih 1:1. Poveli su gosti preko Amidžića, a konačnih 1:1 djelo je Abramovića. Lađanska i Slavonija NLT su također remizirali, završilo je 2:2. Golove za domaćine zabili su Knežević i Anđić (autogol), dok su strijelci za goste bili Brčić i Anđić. Lug je ugostio Poganovce, a gosti su bili neumoljivi te su slavili 0:4 golovima Brankovića, Mrčele i dvaput Apatija.

Oglas

Strašan susret igrao se u Martinu, gdje je istoimeni domaćin ugostio Mladost te su slavili 5:4. Cvetanić, Vujkov, Biuklić te dvaput Glavaš su bili precizni za domaćine, dok su za uporne goste zabijali Pleša, Zubaj te dvaput Špiranec. Šipovac je ugostio Vuku, a gosti su slavili s izvrsnih 2:7. Triput je za goste zabijao Vinić, dvaput Mesaroš te po jednom Buljan i Rajić, dok su strijelci za oslabljene domaćine bili Malijurek i Husnjak.