Stolnotenisači Požege u novu sezonu HEP Superlige kreću 26. rujna kada će ugostiti STK Slavonski Brod

POŽEGA – Stolnotenisači Požege su prvu, povijesnu sezonu 2019./2020. u HEP Superligi završili na 8. mjestu sa osvojenih 18 bodova koliko su imali i Srdoči (Rijeka) na pretposljednjem, 9. mjestu. Na posljednjem, 10. mjestu ostali su stolnotenisači Slavonskog Broda.

Kako je Izvršni odbor Hrvatskog stolnoteniskog saveza kod prekida liga zbog korona virusa donio i odluku da nitko iz liga ne ispada, broj klubova u HEP Superligi u novoj sezoni je povećan sa 10 na 12. Novaci u ligi su STK Cibalia (Vinkovci) i Donat (Zadar).

Nova sezona kreće 26. rujna, a STK Požega će u 1. kolu u svojoj dvorani ugostiti STK Slavonski Brod. Nakon toga u 2. kolu slijede gostovanja kod STK Pula i  STK Srdoči (Rijeka) (10./11. listopada). U 3. kolu u Požegu dolaze Libertas Marinkolor (Dubrovnik) i Split (24./25. listopada).

U 4. kolu STK Požega gostuje kod Cibalie (Vinkovci) i Vodovoda (Osijek) (07./08. studenog), a u 5. kolu kod Zagreba i Donata (Zadar) (21./22. studenog). U posljednjem kolu prvog dijela sezone u Požegu u skopu 6. kola gostuju Dugo selo i prošlogodišnji prvak Starr (Varaždin) (05./06. prosinca).

Foto PŠS