Stolnotenisači i bajkeri gostuju kod Šebalja

Termin je uobičajeni, ponedjeljak u 20,30 sati, “lokacija” uvijek ista, program SBTV-a, voditelj i urednik naravno Josip Šebalj, a gosti ovaj put iz stolnog tenisa i moto sporta.

SPORT PLUS, u ponedjeljak, 13. 09. 2021. od 20,30 donosi ove teme:

TEMA: 1 – Stolnoteniski klub “Slavonski Brod” – osvrt na početak nove sezone u kojoj će klub nakon 3 godine ponovno igrati u Prvoj B ligi – sjever. Bit će riječi o igračkom kadru koji će nastupati u ovom rangu natjecanja te koje su ambicije kluba u novoj sezoni kao i ostala problematika, uvjeti treniranja, mlađi uzrasti i ostalo.

GOSTI: Tomislav Klaić, trener STK “Slavonski Brod”

Vedran Zorko, STK “Slavonski Brod”

TEMA: 2Rezultati kola u Trećoj HNL – istok te MŽNL Brod / Požega i kao i obje skupine Prve ŽNL – istok i zapad

TEMA: 3 – Moto klub “Big bike racing” – osvrt na rezultate članova kluba na posljednje dvije utrke u ovoj sezoni koje su ovaj vikend vožene na požeškoj stazi Glavica u Prvenstvu Hrvatske u motociklizmu u kategorijama: brzinci, oldtimeri i skuteri. Pogotovo će biti riječi o klasi 5 za oldtimere u kojoj se Nenad Jagodić bori za naslov prvaka što će mu biti treći u nizu za “Zlatnu kacigu”. Osim vozača koji su nastupili u ovoj sezoni na svih 9 utrka u PH u Požegi je održana i utrka na kojoj su nastupili amateri te je klub i tu imao svog predstavnika Mateja Jagodića.

GOSTI: Nenad Jagodić, predsjednik MK “Big bike racing”

Matej Jagodić, tajnik MK “Big bike racing”