Stolarija Zeljko – tu ćete pronaći svoju savršenu kuhinju!

Ako ste u potrazi za svojom savršenom kuhinjom ili nekim drugim komadom namještaja napravljenom po mjeri i isključivo po vašim željama – na pravom ste mjestu!

Oglas

Stolarija Zeljko za vas izrađuje namještaj po mjeri s najmodernijim materijalima, dizajnima i metodama izrade. Prije izrade majstori iz Stolarije Zeljko s vama prolaze sve detalje, na temelju svojih višegodišnjih iskustava daju savjete kako bi konačni proizvod bio onakav kakvog zaslužujete – savršen! Da je riječ o prepoznatoj kvaliteti svjedoči činjenica kako dobar dio proizvodnje Stolarije Zeljko ide za njemačko i austrijsko tržište, a dobro je poznato koliko je na njima cijenjena kvaliteta.

Oglas

Oglas

Naravno da nije riječ isključivo o kuhinjama, u Stolariji Zeljko izrađuju i sve ostale kućanske elemente, kupaonske blokove, ormariće, garderobne ugradbene ormare, krevete i još puno toga. Uostalom, uvjerite se na priloženim fotografijama i s povjerenjem se javite, jer što Vi zamislite – Zeljko pretvori u stvarnost! Za sve informacije i narudžbe javite se na broj 098 900 2842 ili E-mail ivanzeljko90@gmail.com