ŠTK Požega organizira sportsko ljeto kroz program :”Tenis je igra – Igraj tenis”

POŽEGA – Športski teniski klub Požega u suradnji sa Požeškim športskim savezom organizira aktivnosti programa “Tenis je igra, Igraj tenis”. Za predškolce i učenike  od 1. do 4. razreda organizira se Ljetna igraonica, a za učenike 5.- 8.razreda sportsku ligu „Tenis je igra – Igraj tenis“ koji će se održavati do kraja ljetnih praznika.

Ljetni programi za učenike su potpuno besplatni. Za djecu će biti organizirane aktivnosti koje uključuju opremu, natjecanja i nagrade, te besplatan ulaz na požeške bazene. Kroz ovaj program ŠTK Požega želi potaknuti što više fizičkih aktivnosti u klupskom okruženju te kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Navedeno će pomoći u razvoju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti djece polaznika, potrebnih za razvoj motoričkih vještina u životu i sportu.

Program će se održavati od 1. srpnja do 31. kolovoza i to u dva ciklusa koja uključuju i završna natjecanja i nagrade, a vodit će ih licencirani treneri tenisa i stručni suradnici kineziologije. Sve informacije se mogu dobiti na broj mobitela : 091/464-1355 i na e-mail: tenispozega@gmail.com, kao i na službenoj facebook stranici kluba : @TKPozega

Izvor PŠS