Stjepan Mađarić je novi trener Kutjeva, Posedi ostaje u stručnom stožeru - SPORTALO

Stjepan Mađarić je novi trener Kutjeva, Posedi ostaje u stručnom stožeru

Seniori kutjevačkog nogometnog kluba dobili su novog trenera. Trening je već jučer vodio novi šef struke Stjepan Mađarić iz Belišća. Krešo Posedi kao pravi vojnik kluba ostaje u stručnom stožeru te će uz novog trenera nastaviti stjecati potrebno iskustvo i znanja. Nakon preuzimanja momčadi Posedi je ostvario rezultatski pomak i osvojio 5 bodova no iza toga je uslijedila negativna serija od tri poraza u nizu pa čelnim ljudima kluba nije preostalo drugo nego potražiti provjereno trenersko ime.

Izbor je pao na Stjepana Mađarića, iskusnog i prokušanog stručnjaka koji je svoju nogometnu afirmaciju ostvario još kao igrač da bi u istom smjeru nastavio i kroz trenerske vode treniravši brojne slavonskobaranjske klubove, a prošao ih je puno u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri gotovo od prvog do zadnjeg ranga.

Nisu mu bile strane ni reprezentativne akcije u kampovi, a posljednji trenerski zadatak je imao u susjednoj Orahovici gdje je imao misiju stabilizacije kluba koju je odradio besprijekorno tako da će pred njim biti sličan zadatak i u Kutjevu. Klub se tako nakon mladih i perspektivnih trenera odlučio na iskusno i provjereno ime i stratega bogatog iskustvom u ovakvim situacijama koji sigurno može pokrenuti momčad i osigurati mirnu i stabilnu sezonu kutjevačkih Zelenih.

– Nikada se nisam bojao izazova i svi ovi problemi koje klub trenutno ima su meni rješivi i ne čine se nedostižnima. Kao nekome tko je imao teži životni put još od ratnih dana pa kroz brojne misije spašavanja klubova koji su se nalazili u teškim situacijama smatram da imam dovoljno znanja, iskustva i sposobnosti zadovoljiti želje čelnika kluba. Ja u sportu priznajem samo rad, red i rezultat pa zato krećemo odmah raditi kako bismo na koncu svi bili sretni i zadovoljni – rekao je novi trener Stjepan Mađarić i krenuo odmah na upoznavanje s ekipom i pripremu za gostovanje u Valpovu koje će njemu osobno biti veliki izazov jer se radi o klubu s njegovog životnog terena.

Kutjevo će u narednom kolu gostovati u Valpovu i bit će to utakmica s puno težine jer su oba kluba u sličnoj situaciji i nedaleko od posljednjeg mjesta pa je svaki bod u ovakvom susretu iznimno bitan, a nakon toga neće biti puno odmora i vremena za upoznavanje i uigravanje jer u srijedu na ŠRC Kutjevo stiže Slavonija iz Požege na županijski derbi.

Izvor kutjevački.hr

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.