Stipe Miočić pomaže sisačkoj bolnici

Uoči velikog meča u kojem je Stipe Miočić branio, ali ne i obranio naslov prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, slavni je američki borac hrvatskih korijena navijače pozvao da pomognu obnovi Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.

Oglas

Miočić se udružio sa srednjoškolskim kolegom Toddom Adkinsom, predsjednikom EZPOLE Flagpolesa, kako bi izradili jedinstvenu liniju proizvoda Champion Bred. Dio sredstava prikupljen prodajom tih majica, kapa i zastava bit će doniran neprofitnoj organizaciji Our Croatia koja prikuplja novac za u potresima teško oštećenu sisačku bolnicu.

Oglas

„Sjajno je moći vratiti nešto objema zemljama. Mnogo mi znači što mogu na ovaj način utjecati na ljude i sjajno je znati da mi žele pomoći u tome – penijem, dolarom, sve može pomoći ljudima u potrebi“, kazao je Stipe Miočić, najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a, pripremajući se za meč u kojem mu je izazivač Francis Ngannou

Oglas

„Hvala Stipi Miočiću što je prepoznao naše potrebe i želju da čim prije obnovimo i opremimo dijelove bolnice stradale u potresu. Noćas ćemo srčano navijati na njegovu pobjedu“, kazao je mr. sc. Tomislav Dujmenović, ravnatelj Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“.

Proizvodi iz linije Champion Bred mogu se naručiti putem internetske stranice EZPOLE-a. Osim za sisačku bolnicu, dio sredstava od prodaje tih proizvoda namijenjen je projektu „Feed First Responders“ za sjeveroistočni Ohio. Proizvodi se prodaju do kraja godine.

Građani koji žele pomoći obnovi Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“, mogu to učiniti i putem kampanje masovnog financiranja „Pomozimo sisačkoj bolnici“ koju je udruga Pomaganje je uvijek IN pokrenula na crowdfunding platformi Croinvest.

Poveznice:

https://ezpole.com/collections/stipe-miocic-champion-bred-line

https://croinvest.eu/kampanja/pomozimo-sisackoj-bolnici/