/Stipe Miočić ponovo na krovu svijeta HRVATSKI AMERIKANAC VRATIO POJAS
miočić stipe ss tw

Stipe Miočić ponovo na krovu svijeta HRVATSKI AMERIKANAC VRATIO POJAS

Stipe Miočić je vratio ono po što je krenuo uoči meča sa Cormierom. UFC naslov svjetskog prvaka mu je taj isti Cormier preoteo prije nešto više od godinu dana pa je povratak pojasa još slađi jer je uz njega uslijedio i revanš.

Gotovo 20 minuta je trajala žestoka borba u kojoj je Amerikanac bio nešto kvalitetniji suparnik zadavši našem borcu više udaraca (123-98) pa se činilo da će krajem četvrte runde pojas ostati u vlasništvu Cormiera.

Brojni udarci su itekako otežali Miočiću borbu sa smanjenim vidnim poljem no nije se predavao te je nastavio i on zadavati teške udarce suparniku i to pred kraj borbe za promjenu više u tijelo što je natjeralo Cormiera na spuštanje garda.

Kiša udaraca se tada spustila na Cormiera kojega je Miočić uništio krošeima i direktima pa je sudac morao prekinuti borbu pri isteku četvrte runde.

Foto SS Twiter

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.