Stipa Mađarić više nije trener Jedinstva!

Uprava nogometnog kluba Jedinstvo iz Donjeg Miholjca i trener Stjepan Mađarić danas su sporazumno raskinuli suradnju. Oko 19 sati na našu je redakciju stigao poziv trenera Mađarića koji nam se javio i priopćio kako klub i on s današnjim danom prekidaju suradnju. Mađarić ostavlja Jedinstvo na četvrtoj poziciji s 25 osvojenih bodova, šest manje od trenutno vodećeg Vardarca. Nedjeljni je susret u Dalju (poraz od 2:1) posljednja utakmica u kojoj je trener Mađarić vodio klub iz Donjeg Miholjca.

Odmah na početku htio bih reći kako do prekida suradnje nije došlo zbog nekakvog rezultatskog neuspjeha, već zbog činjenice da klubu želim sve najbolje, pa sam osjetio da je vrijeme za promjenu. Kako bi se reklo, smatram da nova metla bolje mete, te da će se ekipa s novim trenerom podići. Prije nekoliko kola došli smo na drugu poziciju, prvi smo skinuli prvenstvenog lidera, pobjedom u derbiju pokazali smo koliko vrijedimo, međutim jednostavno nemam više volje niti motivacije na konstantno podmetanje nogu od trećih strana. Nevjerojatno mi je kako nam na gostovanjima sude isti suci, Andrej Burilo i Predrag Kaurin, a u tim smo utakmicama, naravno ne svim, itekako oštećeni. Posljednja je utakmica bila kap koja je prelila čašu. Šutio sam čitavo vrijeme o tome, međutim više ne želim. Upravi Jedinstva, igračima i svima u i oko kluba se zahvaljujem na zaista korektnom odnosu, te im želim puno sreće i naravno zdravlja u nastavku sezone. Vjerujem da će se Jedinstvo u posljednje četiri utakmice podići jer do kraja jesenskog dijela slijede im utakmice s klubovima iz donjeg doma, te da će se rezultatima u tim utakmicama još više približiti samom vrhu. Posebno se zahvaljujem Rudiki Vidi!  – za Sportalo je rekao Stipa Mađarić, sada već bivši trener Jedinstva.

Spomenimo kako je Mađarić ekipu preuzeo prošle sezone u zimskoj pauzi te da je Jedinstvo s njim na čelu bilo najuspješnija momčad proljetnog dijela. Jedinstvo je na svojoj Facebook stranici večeras objavilo kako je novi trener seniorske ekipe Dinko Puljić, donedavni trener FEŠK-a.