/Startala je Prva ŽNL BPŽ U PRVOM KOLU NIJE BILO NEODLUČENIH REZULTATA
slavonac nova kapela fb

Startala je Prva ŽNL BPŽ U PRVOM KOLU NIJE BILO NEODLUČENIH REZULTATA

Odradili su županijski prvoligaši uvodno kolo u kojemu nismo vidjeli niti jedan neodlučen rezultat. Stjepan Božić i Josip Furjanić su donijeli Budainci tri prva boda u novoj ligi.

Neozbiljnost od skupljanja, dolaska i samog početka utakmice gdje iz dva prekida primamo 2 gola na kraju je rezultirala porazom. Puno smo očekivali, a već smo se spustili na zemlju (nadam se) u prvom kolu. Širiti teme ne želim, nadam se da smo nešto naučili i da ćemo to ispraviti. Vjerujem u svoje dečke i sve ćemo napravit za pobjedu pred svojim navijačima u sljedećem kolu – Hrvoje Wdovjak Omladinac

Tri boda je osvojio i Slavonac u Novoj Kapeli jednim pogotkom Bojana Bokana.

Prvo poluvrijeme domaćin puno konkretniji , gdje nas spašava nas vratar Vuksanović u par navrata.moji igrači u grču, branimo se u duplom bloku, teško iznosimo loptu na protivnikovu polovicu, ali uspijevamo preživjeti 1. poluvrijeme  s 0:0. U drugo ulazimo konkretniji stvaramo neke prilike, oslobodili smo se, domaćin ima posjed, ali nije konkretan. Oštećeni smo u situaciji kada nas igrač izlazi sam pred golmana protivnik ga ruši za direktan crveni karton, a sudac jedva daje žuti. A par minuta kasnije daje nama direktan crveni za ništa. Koncentracija je popustila u 83.minuti i primamo gol, s kojim domaćin na kraju slavi 3 boda. Čestitke mojim dečkima na borbi i htjenju, a ekipi slavonca čestitke na pobjedi. Trener  Graničara – Ivan Jurić.

Batrina je svoja tri boda zaslužila na gostovanju istim rezultatom kao i Omladinac iz Starog Topolja u Gornjoj Bebrini. Budućnost s tri pogotka kući ispratila goste iz Slobodnice, strijelci: Zvonko Španić , Vladimir Blažević , Josip Horvatović.

Bonk također gostima zabio tri pogotka za povijesnu pobjedu u Prvoj ŽNL, strijelci: Petošević Branko, Grgić Domagoj, Ferić Antonio, a Zvonimir iz Donje Vrbe startao pobjedom pod vodstvom novog trenera Zorana Galetića nad gostima iz Cernika.

bpppp

 

Poz. Klub Bod.
1 BUDUĆNOST Rešetari 3
2 BONK Bebrina 3
3 BATRINA Batrina 3
4 BUDAINKA KOLONIJA Sl. Brod 3
5 ZVONIMIR Donja Vrba 3
6 SLAVONAC Nova Kapela 3
7 MLADOST C Cernik 0
8 OMLADINAC Vrbova 0
9 RAKETA Beravci 0
10 SLAVONAC Gornja Bebrina 0
11 GRANIČAR SŠ Sl. Šamac 0
12 SLAVEN Ljupina 0
13 SLOBODNICA Slobodnica 0
14 OMLADINAC St. Topolje -3

Foto FB Slavonac Nova Kapela

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.