Stari Slatinik i okolica će uživati u hitovima velikog Željka Bebeka!

Nakon osvajanja naslova prvaka MŽNL PŽ-SB, u redovima Svačića nisu štedili na slavlju. Organizirane su velike fešte na stadionu i oko stadiona, slavilo se nekoliko puta dugo u noć, a u sklopu Staroslatiničkog ljeta održane su i kulturne manifestacije. 

Oglas

Polako se približava kraj slavlja naslova prvaka, ali i 75 godina staroslatiničkog kluba. Konačni vrhunac proslave će se održati u subotu, kada će u Parku kraj škole svoj veliki koncert održati Željko Bebek.

Oglas

Željka Bebeka naravno nije potrebno više predstavljati, a ovo je veliko hvala Svačića i svih pratitelja kluba na konstantnoj podršci tokom cijele uspješne sezone. Karte se još mogu kupiti u nekoliko kafića, kao i preko Facebook stranice Svačića. Cijena ulaznice do dana koncerta je nevelikih 50 kuna, a na sami dan koncerta ukoliko netko odluči kupiti ulaznicu, cijena je 70 kuna. Također na Facebook stranici Svačića održavaju i nagradnu igru, a u kojoj je moguće osvojiti dvije besplatne ulaznice za koncert pa ukoliko mislite da ćete imati sreće, prijavite se!

Oglas