Stanje i današnji raspored “Prvenstva himni”

Nastavljamo s izborom najbolje himne sportskih klubova Slavonije i Baranje. Sinoć smo startali si 1/16 finala, dakle u konkurenciji su ostale 32. pjesme među kojima ćete izabrati najbolju. S obzirom da je dosta komentara kako ne pobjeđuju bolje moramo reći da ovo nije natjecanje u kvaliteti teksta, aranžmana ili izvedbe, ovo je samo zabava u kojoj želimo da se klubovi i navijači prije svega dobro zabave, poslušaju te pjesme, i one za koje glasaju i sve ostale. Pozivamo još jednom sve da poslušaju himne drugih klubova, ima zaista fantastičnih pjesama, neke pjeva i najbolji slavonski band Opća opasnost što je dovoljno samo po sebi! Naravno da će svatko glasati za klub koji voli, ali u svim ostalim slučajevima može biti neutralan pa bez pristranosti ocjeniti što mu se više sviđa.

Oglas

Sinoć smo objavili prva četiri para a njihovo stanje je sljedeće:

Oglas

RK ĐAKOVO – NK BELIŠĆE 43% – 57%

Oglas

Ipak je nogomet kralj sportova u Hrvatskoj pa je Belišće i krenulo kao favorit u ovaj dvoboj, za sada to opravdava, no vremena za preokret Đakovčani sasvim sigruno imaju!

BSK BUK – CROATIA MIHALJEVCI  49% – 51%

Dvojac koji se na zelenom terenu bori za primat u 1. ŽNL Požeško slavonskoj vodi žestoku virtualnu bitku, za razliku od prvenstva gdje ej BSK ipak izdominirao, ovdje se Mihaljevčani žestoko bore i za sada su u minimalnoj prednosti, bit će ovo zanimljivo do samog kraja!

VIHOR JELISAVAC – DILJ VINKOVCI 33% – 67%

Dilj gazi sve pred sobom, oni su digli na noge čitavu vojsku navijača i za sada vrlo suvereno marširaju izborom, s obzirom na broj glasova do sada čini se kao nemoguća misija za Vihor da sustigne i donese neizvjesnost u ovaj dvoboj.

MARSONIA – ZRINSKI 67% – 33%

Trećeligaški dvoboj za sada protiče u vodstvu lidera na prvenstvenoj ljestvici, no za razliku od para iznad ovdje je preokret ipak lakše izvediv iz prostog razloga što je zabilježeno dosta manje glasova jer je i sama anketa krenula u 23h pa Jurjevčanima uz kvalitetnu mobilizaciju glasača ostavljamo pansu da zakompliciraju stvar.

Danas od 7,00h krećemo s objavom novih parova, kao i do sada svaki puni sat objavljujemo po jedan par, borba traje 24 sata, a ovo je redosljed kako su parovi zakazani:

7,00 – RADNIČKI ŽUPANJA – AMATER SLAVONSKI BROD

8,00 – RK NEXE – HNK BILJE

9,00 – NK POŽEGA – ORIOLIK ORIOVAC

10,00 – DINAMO VIDOVCI – GRANIČAR ŽUPANJA

11,00 – TORPEDO KUŠEVAC – VRBANJA

12,00 – GRAŠEVINA VETOVO – MNK BROD

13,00 – SLAVEN GRADAC – LIV VLADISLAVCI

14,00 – NAŠK NAŠICE – BORAC DRENOVCI

15,00 – GRANIČAR SLAVONSKI ŠAMAC – BEDEM IVANKOVO

16,00 – SLAVIJA PLETERNICA – RAKETA BERAVCI

17,00 – VALPOVKA – HRVATSKI SOKOL MIRKOVCI

18,00 – VIŠNJEVAC – SLOGA VRPOLJE