Stadion uza Savu raste velikom brzinom

Napreduje izgradnja južne tribine stadiona kraj Save. Nakon što su u studenom prošle godine započeli radovi na izgradnji južne tribine, do sada su izvedeni radovi na izradi temelja, betoniranju zidova i stropne ploče prizemlja te na hidroizolaciji prizemlja. Osim navedenog, ugrađena je armatura stropne ploče prizemlja druge dilatacije, a trenutno se montira oplata i armatura stropne ploče prizemlja istočnog dijela južne tribine te oplata i parcijalno betoniranje velikih stepenica tribina.

Oglas

Nakon radova koji su bili odrađeni na istočnoj tribini stadiona te izgrađenih pomoćnih terena s umjetnom podlogom, radovi na južnoj tribini predstavljaju samo nastavak radova. Izgradnja južne tribine predstavlja vrlo bitan segment ovog stadiona jer će unutar nje biti smješteni najvažniji klupski sadržaji. Tako će se u sklopu tribine nalaziti svlačionice za igrače, prostori za sudce, delegate, doping kontrole, privremene sanitarije, VIP lođa s lounge prostorom s popratnim sanitarijama i servisnim prostorima, prostor za trening igrača i teretanu, sobu za liječnika, caffe bar za posjetitelje, soba hitne pomoći, prostor za prodaju karata, klupske prostorije i uredske prostorije sa servisnim prostorima i sanitarijama te prostor za komentatore i medije. Za VIP gledatelje predviđeno je 120 mjesta sa zatvorenim lounge prostorom u pozadini. Gledateljima je predviđeno 1400 sjedećih mjesta (ne uključujući VIP) te 6 mjesta za osobe s invaliditetom.

Oglas

Završetkom izgradnje cijelog kompleksa stadiona kraj Save, Slavonski Brod imat će vrhunske uvjete za bavljenje nogometom