Srušena tribina na Stadionu Nogometnog kluba Slavonija

POŽEGA – Krajem proteklog tjedna srušena je tribina na Stadionu Nogometnog kluba Slavonija u Požegi. Snažno nevrijeme praćeno tučom koje je 25. lipnja 2021. pogodilo područje Požeštine uvelike je oštetilo zapadnu tribinu staru 67 godina (otvorena 27. 07. 1954.).

Oglas

U srpnju je obavljen pregled o stanju glavne nosive konstrukcije upravne zgrade s pomoćnim prostorijama i sportskom tribinom temeljem čega je zaključeno da zgrada više nije u uporabnom stanju i bilo je nužno pristupiti njezinu uklanjanju, dok je u idućem financijskom razdoblju planirana izgradnja nove tribine, kao i uređenje nogometnog terena u iznosu od oko 9 milijuna kuna.

Oglas

Kako bi omogućio neometano djelovanje Nogometnog kluba Slavonija, održavanje treninga i utakmica, Grad Požega proveo je postupak nabave dva kontejnera koji sadrže svlačionice i sanitarni čvor s tuševima. Ti kontejneri postavljeni su sredinom studenoga na Stadionu Slavonije uz južni zid neposredno kraj semafora.

Oglas

Prva momčad Slavonije je u jesenskom dijelu sezone 3. Hrvatske nogometne lige – Istok trenirala u Velikoj, a svoje domaće utakmice igrala u Velikoj, Kutjevu i Pleternici dok su mlađe kategorije trenirale i igrale na Stadionu Slavonije i na požeškom Sportsko – rekreacijskom centru.