Sretan ti stoti rođendan!

Nogometni klub Graničar iz Županje je napunio punih 100 godina 29.06.2020. Ovaj veliki i značajni jubilej sam klub je odlučio zbog poznate situacije s virusom odgoditi proslavu sljedeće godine. Njegovi vjerni navijači Olimpijci Županja su svojih 25 godina postojanja proslavili prošli vikend vrlo upečatljivo i glasno. U subotu uvečer 27.06. uz poruku dugačku 150 metara ispisanu na popločenom koritu rijeke Save napravili spektakularnu bakljadu i na taj način čestitali rođendan voljenom klubu. Za tu priliku se skupio veliki broj pripadnika Olimpijaca koji su bili vrlo organizirani u svojoj akciji zbog čega su preostali nazočni navijači i simpatizeri NK Graničara i drugi građani sa šetnice imali priliku vidjeti do tada neviđenu bakljadu.

Oglas

Oglas

U sutradan u nedjelju na stadionu NK Graničar se odigrao malonogometni turnir na kojoj su bili učesnici navijačke skupine od 2. lige i niže. Prije početka turnira navijači svi zajedno su položili vijenac na spomeniku poginulim braniteljima u Županji. To je dan koji će sigurno svima ostati u lijepom sjećanju jer nije baš čest slučaj da se organiziraju različite navijačke skupine na jednom mjestu za ovakve prigode. Uz domaću ekipu Olimpijaca na turniru su nastupili BRONXI Cerna, ULTRAS Vinkovci, RED FUCKERS Sušak i GADEMZ Karlovac.

Oglas

Uz mali nogomet navijači su se prije svake utakmice oprobali i u povlačenju konopca pa i u nekim navijačkim disciplinama kao što su brzo ispijanje piva ili bacanju baklje u dalj.Na konopcu su Ceranci odnijeli pobjedu, u ispijanju piva Red Fuckers-i, a u bacanju baklje Ultras VK. Olimpijci su osvojili malonogometni turnir,ali su prije svega ponosni na organizaciju samog događaja u koji su uložili puno vremena i energije da bi bio bez i jedne zamjerke od bilo koga nazočnog. Uz 100 godina NK Graničara i 25 godina Olimpijaca ove godine je i 140 godina prve nogometne lopte u Hrvatskoj. I na ovaj način najvjerniji navijači Olimpijci su pokazali da su uz svoj klub svim srcem i da će i u budućnosti dati svoj doprinos u ostvarenju klupskih ciljeva.