/Srećko Jelen potopio Omladinac! LIGA NS NAŠICE
martin - zagorac našice

Srećko Jelen potopio Omladinac! LIGA NS NAŠICE

Odigrano je 18. kolo Lige NS Našice u kojem su napadači posebno bili raspoloženi sa sedam golova u prosjeku po utakmici. Pobjedničke ekipe ovog vikenda su Vuka, Dinamo, Lug, Martin, Vihor te Zagorac. Nakon ovog kola Dinamo se popeo s petog na četvrto mjesto, a Martin sa osmog na šesto mjesto.

Utakmica između Brezika i Vuke završila je rezultatom 3:6. Kod gostujuće ekipe sva puta je bio precizan Francuzović, a po jedan gol zabili su Varga, Vrabel, Kovač te kapetan Meherek, a kod domaćih dva puta je pogodio Ador, a jednom Malkoč.

U susretu između Mladosti i Dinama konačni rezultat je 3:4. Za Dinamo dva puta u strijelce se upisao Kovačević, a po jedan gol zabili su Bičanić i Bunjevac, dok je kod domaćih sva tri gola zabio David Pleša.

Dvoboj između Luga i Seone završio je rezultatom 5:3. Kod domaće ekipe po dva pogotka zabili su Ploher i Grgurić, a jedan gol zabio je Bencek, kod gostiju su sva tri gola zabili različiti strijelci, a to su Golubović, Bošnjaković te Poljaković.

U utakmici između Martina i Poganovaca konačni rezultat je 4:3. Kod Martina su se upisala samo dva strijelca ali svaki po dva pogotka, a to su Breskovac i Pleša, za gostujuću ekipu zabili su Maglica, Apati i Vukadinović.

Susret između Lađarske i Vihora završio je rezultatom 1:4. Za gostujuću ekipu Vihora svoje golove zabili su Kubela, Zdjelarević, Kuric i Marenjak, a za domaću ekipu jedini je bio precizan Puhanić.

U dvoboju između Omladinca i Zagorca konačni rezultat je 2:6. Kod Zagorca najbolje je bio Srećko Jelen sa pet pogotka, a jedan gol zabio je i Stošić, dok su kod domaćih zabili Knežević i Kuzminski.

U sljedećem, 19. kolu sastat će se Omladinac i Brezik, Zagorac i Lađarska, Vihor i Martin, Poganovci i Lug, Seona i Mladost te Dinamo i Vuka.

18. liga ns nas

 

Podijeli
  •  
  •  
  •