/Square slavio u Vinkovcima u prvoj utakmici osmine finala kupa u futsalu MNK VINKOVCI - MNK SQUARE 2:9 (1:6)
mnk vinkovci fb

Square slavio u Vinkovcima u prvoj utakmici osmine finala kupa u futsalu MNK VINKOVCI - MNK SQUARE 2:9 (1:6)

Square slavio u Vinkovcima u prvoj utakmici osmine finala kupa u futsalu.

Vinkovčani nisu uspjeli iznenaditi svojega prvoligaškog suparnika u prvoj utakmici osmine finala hrvatskoga kupa u futsalu. Nisu uspjeli niti ostvariti poraz koji bi im davao kakvu takvu nadu za uzvrat. Velikih sedam pogodaka razlike sugerira da je pitanje prolaska dubrovačke momčadi već riješeno.

Već na poluvremenu bilo je velikih pet pogodaka razlike i sve nade za pozitivnim rezultatom bile su ugašene. Poveli su igrači Marinka Mavrovića u samom otvaranju susreta s 2:0 preko Micevskog i Tikvice. Tračak nade probudio je u sedmoj minuti Blaž Tustonjić, ali je prvoligaš do kraja prvog dijela postigao još četiri pogotka. Dva puta je zabio Micevski, a po jedan su dodali Đuraš i Konsuo.

U drugom dijelu Square podiže vodstvo preko Đuraša, Vinkovčani smanjuju udarcem s deset metara kojega je realizirao Josip Haluška. Za konačan rezultat još dva pogotka za goste su zabili Đuraš i Tikvica u 37. i 38. minuti susreta.

Dubrovčani su ovom pobjedom napravili veliki korak prema Final 8 turniru dok će Vinkovčani na uzvrat otići s velikim zaostatkom i nadajući se čudu ili katastrofalnom izdanju prvoligaša. Bez obzira na rezultat druge utakmice Vinkovčanima ide priznanje da su u ovom natjecanju vrlo visoko rangirana momčad pa im je trinaesta pozicija donijela izravan ulazak među 16 najboljih u ovome natjecanju, a sve zahvaljujući odličnim rezultatima u proteklim godinama.

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.