SPTV: Rukometni klasik iz Koprivnice, odbojkaška finala PH, košarkaški prvoligaški dvoboji, Druga NL…

U prijenosu Sportske televizije rukometni klasik iz Koprivnice, odbojkaška finala PH, košarkaški prvoligaški dvoboji, Druga NL…

Oglas

U zagrebačkoj Areni od 17. do 23. travnja održava se 74. izdanje Europskog hrvačkog prvenstva. Danas (i u petak i u subotu) od 16:45 sati gledatelji ga mogu pratiti i izravno u prijenosu Sportske televizije. Na EP sudjeluje 466 sportaša iz 36 zemalja, a među njima je i 13 hrvatskih predstavnika.

Oglas

U petak od 20:40 sati kamere će biti i na bazenu Mladosti u Zagrebu gdje će domaćini ugostiti vaterpoliste Primorja EB u prvoj utakmici dvoboja za 3. mjesto 32. državnog vaterpolskog prvenstva.

Oglas

Prvu finalnu utakmicu Prvenstva Hrvatske odbojkašice Mladosti i Dinama igrat će u subotu od 17:30 sati, također u izravnom prijenosu, baš kao što će nakon njih od 20:00 sati u košarkaškom dvoboju 7. kola Lige za ostanak igrati Zabok i Dinamo.

Zagorec iz Krapine i Opatija otvaraju nedjeljni program utakmicom 24. kola Supersport Druge NL, početak je u 13:00 sati. Naš ženski rukometni klasik između Podravke i Lokomotive gledatelji Sportske televizije uživo će moći pratiti u nedjelju od 17:00 sati, a već nakon njih, od 20:00 sati izravni prijenos iz Osijeka gledateljima će ponuditi prvi finalni susret odbojkaša Murse i Mladosti.

U izravnom prijenosu bit će i uzvratni dvoboji finala Prvenstva Hrvatske. Odbojkašice Dinama i Mladosti igrat će i u srijedu 26. travnja od 20:00 sati, dan kasnije, u istom terminu, svoju će drugu utakmicu imati i Mladost i Mursa Osijek. Također u srijedu, od 18:00 sati, prije odbojkaškog finala, pred kamerama Sportske televizije dvoboj Lige za prvaka igrat će i Cedevita Junior – Zadar.