Spremite se za vruće ljeto: Spremamo Sportalo kup sa velikom nagradom za najbolju ekipu!

Kako smo početkom godine najavili, 2024. bit će velika godina za Sportalo i naše čitatelje. Vrhunac nas čeka ovo ljeto, provest ćemo ga radno, širom devet županija organiziramo seriju malonogometnih turnira pod nazivom Sportalo kup.

Bit će nam to najveći projekt u ovoj godini, ali ne i posljednji! Dakle, ovog ljeta odradit ćemo 16 izlučnih turnira u devet županija u kojima pratimo sport, pobjednici svih turnira će sudjelovati na završnom turniru na kojem pobjednik osvaja velikih 10 000€! Naravno, i izlučni turniri će imati svoje nagrade, prilično skromnije od one glavne nagrade, ali nikako beznačajne! Bit će tu i nagradnih igara za posjetitelje, dobre zabave, popratnih sadržaja, sve u svemu jedna velika sportska priča! A ovo prvo izdanje Sportalo kupa je samo početak vjerujemo dugogodišnje tradicije koju ćemo u narednim godinama širiti na još nekoliko dobnih kategorija.

Ovom objavom pozivamo nogometne klubove, udruge ili pojedince koji se žele uključiti u organizaciju izlučnih turnira da nam se jave, svakako je za njih ovo vrlo lijepa prilika da kroz organizaciju privrijede određena sredstva u svoju kasicu. Svi zainteresirani za suorganizaciju mogu nam se javiti na mail sportalo1402@gmail.com, a mi ćemo se brzo povratno javiti s dodatnim informacijama.

O detaljima čitavog projekta ćemo pisati u narednom periodu, možemo samo reći da će čitava priča biti posebna po mnogočemu, pa će tako pravila biti do sada neviđena na našim prostorima, jedna od posebnosti je to da će svih 17 turnira proteći – bez penala. Barem onih klasičnih.

Isto tako, pozivamo i tvrtke zainteresirane za sudjelovanje u ovom projektu da se jave na istu E-mail adresu, sportalo1402@gmail.com kako bi se prezentirali pred tisućama posjetitelja naših turnira.