Spremamo veliku nagradnu igru povodom sedmog rođendana

Nekako brzo, ali već smo spremni za prvi razred, sedmi rođendan je pred vratima, vrtićke vragolije su za nama, vrijeme je da se uhvatimo malo ozbiljnijeg posla. I jesmo, već od ovog ljeta smo se uhvatili posla, proširili se na regiju Sjever, uhvatili u koštac s drugom i trećom HNL pa nas se čita i prati širom Lijepe naše.

Oglas

Znamo da može bolje, to i želimo i potrudit ćemo se, ali ćemo i po koncu nogometnih liga ove jeseni krenuti u jedan lijepi provod i priču u kojoj ćemo nagraditi nekoga od naših čitatelja. I to bogato! Nagrada će biti u vrijednost od 5.000,00kn, a riječ je o vikendu u kući za odmor King’s Hill u prekrasnoj Velikoj. Ne treba trošiti riječi na ljepotu Papuka, Velike, Jankovca, ali niti na ljepotu King’s Hilla, već ono što se vrti na našim stranicama Vam dovoljno pokazuje, iako, vjerujte, u živo je to – čarobno!

Oglas

S obzirom da sama nagradna igra kreće za 20-ak dana dat ćemo Vam natuknice i vremena da se pripremite. Sve što Vam treba za osvajanje vikenda u King’s Hillu je malo mašte i puno prijatelja koji će vas podržati. A s obzirom da je King’s Hill i prilično prostran, bit će prilike i da vi nagradite nekog od svojih prijatelja i povedete ga sa sobom na prekrasan vikend. Ukupno osam osoba može koristiti prekrasnu vilu s pet zvjezdica, pa se možete i udružiti u borbi za pobjedu.

Oglas

Dakle, krajem studenog ćemo objaviti poziv svim zainteresiranim da nam pošalju prijavu, no ona neće biti ništa drugo do li fotografija kojom ćete pozvati sve da glasaju za vas, a mi ćemo onda po turnirskom sistemu složiti parove pa će se do velikog finala odmjeravati snage u dvobojima dok ne dobijemo konačnog pobjednika koji će sa svojim najdražima na odmor u prekrasni King’s Hill. Sve ćemo naravno detaljno pojasniti kada za to dođe vrijeme, pratite nas i polako se spremajte. E da, još jedan info, taj vikend će biti “valentinovski”…