Sportska zajednica Sisačko-moslavačke županije i HOO otvorili račun za pomoć sportaši(ca)ma

Zagreb, 5. siječnja 2021. – Slijedom dopisa, poslanog 30. prosinca 2020. godine, a vezanog uz mnogobrojne upite oko pomoći za pogođene katastrofalnim potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, obavještavamo Vas da je Zajednica sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom (HOO) otvorila poseban račun pod nazivom „Prijatelji na djelu“ za uplatu financijskih sredstava.

Oglas

 

Oglas

Sredstva će biti korištena isključivo za pomoć sportašima i sportašicama, sportskim djelatnicima, njihovim obiteljima za ponovnu uspostavu normalnog života i stvaranje normalnih životnih uvjeta spomenutih, kao i vraćanje u funkciju sportskih objekata. Također, cilj je što prije uspostaviti normalno funkcioniranje sporta i sportskih aktivnosti u Sisačko-moslavačkoj županiji i time spriječiti odljev sportaša. To se može postići samo ako im se u što skorije vrijeme omogući nastavak aktivnosti.

Oglas

 

Račun na koji možete uplatiti sredstva (aktivan od 5. siječnja 2021. godine):

IBAN računa HR14 2340 0091 5111 1059 7

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Prilikom uplate poziv na broj je 00 i OIB uplatitelja.

Svrha uplate: Donacija program „Prijatelji na djelu“ – SMŽ.

 

Pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe lokalnog sporta mr. sc. Siniša Krajač poziva na sudjelovanje sve koji su u mogućnosti pomoći i unaprijed zahvaljuje svim podupirateljima ove plemenite akcije.

U prilogu je obavijest o aktiviranju računa kod Privredne banke Zagreb, sa svim potrebnim podacima.

PBZ_OBAVIJEST O RAČUNU