Sportska televizija – Film o Bajdi, prijenosi iz Kaštela, Šibenika, Karlovca, Zagreba…

Sportska televizija emitira film o Bajdi, izravni prijenosi iz Kaštela, Šibenika, Karlovca, Zagreba…
U petak od 20.45 sati kamere Sportske televizije bit će na bazenu Mladosti u Zagrebu gdje će u uzvratnoj utakmici polufinala doigravanja Prvenstva Hrvatske u vaterpolu gostovati Jug AO. Dubrovčani stižu s pobjedom u prvom susretu, slavili su s 13:6 te ih još jedan korak dijeli od finala.
U subotu od 17.00 sati emitiramo film o Bajdi Vukasu, nogometnom velikanu, najboljem hrvatskom nogometašu u 20. stoljeću u izboru FIFA-e. Upravo ovaj se tjedan obilježava 40. godišnjica otkako nas je napustio.
Nakon Bajdinog filma, od 18.00 sati smo na Baldekinu gdje ćemo pratiti izravni prijenos košarkaškog dvoboja Lige za prvaka HT Premijer lige između Šibenke i Cedevite Junior. Također u subotu, ali od 20.00 sati, gledatelji Sportske televizije uživo će moći pratiti i polufinale doigravanja za odbojkašice, u Karlovcu će igrati Kelteks i Dinamo.
A dupli odbojkaški program imat ćemo u prijenosu u srijedu 12. travnja, kamere Sportske televizije bit će u Kaštelima. Od 17.00 sati igrat će Marina Kaštela i Mladost, a nakon djevojaka na parket će od 20.00 sati i muškarci, Ribola Kaštela će ugostiti Mladost.