Sportska Slavonija zavijena u crno

Nezapamćena tragedija zadesila je Stare Mikanovce, ali i čitavu Slavoniju i Baranju, posebice onu sportsku. Oko 1 sati i 30 minuta iza ponoći u stravičnoj prometnoj nesreći živote su izgubili Ivan Majhen, Marijan Petrić, Ante Gazić i Lea Majtak.

Oglas

Ivan Majhen imao je samo 19 godina, sportski put započeo je u Nogometnom klubu Naprijed iz svog rodnog Mrzovića, a od 2018. godine nosio je dres Šokadije iz Starih Mikanovaca, a dio je prave sportske obitelji u kojoj su ga otac Dražen i majka Ivana s ostatkom obitelji uvijek pratili na njegovim utakmicama i radovali se nemalom broju njegovih golova. Ivan je jučer pratio svoje suigrače na gostovanju u Vođincima, nije zaigrao zbog ozljede, spremao se za rehabilitaciju i oporavak da bi se što prije vratio na teren, no nažalost njegovi će suigrači morati dalje bez njega, ali sigurno s njim u mislima.

Oglas

Marijan Petrić bio je isto tako aktivan sportaš, igrao je rukomet za RK Stari Mikanovci i RK Đakovo, dok je kada bi ulovio vremena oblačio i dres NK Radnik iz Vrbice. Najstariji među stradalima bio je tek 20-godišnji Ante Gazić koji je odrastao samo uz majku, a od ovog ljeta se priključio Radniku iz Vrbice. Mlada Lea Pajtak rođena je Mikanovčanka, a bila je prijateljica Ivana Majhena s kojim je nažalost otišla i na posljednje ovozemaljsko putovanje.

Oglas

Za sada nemamo informaciju kada će se održati posljednji ispraćaji ovo četvero mladih ljudi, pretpostavka je da će to biti u subotu u Mikanovcima, Mrzoviću i Vrbici. Redakcija Sportala izražava najdublju sućut obiteljima Majhen, Petrić, Gazić i Pajtak te svim prijateljima i sportskim kolektivima pogođenim ovom tragedijom.