Sportska Požega ostala na dva kolektiva koja nastavljaju aktivnosti

Kao što smo već pisali Vlada Republike Hrvatske na današnjoj sjednici donijela je nove mjere u cilju suzbijanja koronavirusa. Mjere stupaju na snagu u subotu, 28. studenog i trajat će do 21. prosinca 2020. Između ostalog donesene su i mjere za sport.

Oglas

Obustavljaju se sva sportska natjecanja i treninzi osim vrhunskih sportaša (1., 2., 3. kategorija) u pojedinačnim sportovima i za seniorske ekipe u najvišem rangu. Ta natjecanja i dalje će se održavati bez gledatelja i uz pridržavanje svih propisanih mjera kao što je bio slučaj i do sada.

Oglas

Obustavlja se rad teretana, fitness centara te sportskih i rekreacijskih centara.

Oglas

Grad Požega ima dva prvoligaša u ekipnim sportovima pa će oni za sada nastaviti sa svojim prvenstvenim natjecanjem. Radi se o Ženskom košarkaškom klubu Plamen Požega  i muškoj ekipi Stolnoteniskog kluba Požega. 

Požeške košarkašice u nedjelju, 29. 11. gostuju u Zagrebu kod ŽKK Trešnjevka 2009 u 7. kolu Premijer košarkaške lige, a nakon toga u Požegi, u subotu, 05. 12. u sklopu 8. kola gostuje ŽKK Medveščak (Zagreb). 

Stolnotenisači Požege su ovog vikenda slobodni, ali će vikend poslije odigrati dvije utakmice 6. kola HEP Superlige. U subotu, 05. 12. u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc gostovat će STŠK Dugo Selo, a dan poslije, u nedjelju, 06. 12. STK Požega će ugostiti STARR Varaždin. 

Izvor PŠS