Sportalo kup: Uskoro kreću prijave za prve turnire!

Prošlo je prilično vremena od kako smo najavili uzbudljivo sportsko ljeto u regiji koju pokrivamo, pred nama je 16 izlučnih turnira plus završnica na kojoj će najbolja malonogometna ekipa osvojiti primamljivih 10 000,00 eura!

Pripreme su u samoj završnici, posljednji detalji i datumi se dogovaraju, a uskoro ćemo otvoriti i prijave za ekipe koje žele u boj za laskavu titulu najbolje ekipe na Sjeveru i istoku Lijepe naše, iako već imamo konkretne upite i izvan regije pa nema sumnje da će na Sportalo kupu sudjelovati i ekipe iz drugih dijelova Hrvatske, ali i iz drugih država. Svaki od 16 izlučnih turnira imat će zasebne prijave, tako da će sve županije imati svoje vrijeme kada mogu u borbu za završnicu, a naravno, svi imaju pravo prijave na bilo koji turnir, nema nikakvih regionalnih ograničenja.

Uskoro ćemo i detaljnije donijeti pravila samog turnira, bit će zanimljiva, ne uobičajena pa kao detalj možemo reći da će svi turniri proći bez penala. Pratite Sportalo, sve informacije biti će na vrijeme dostupne, a vi polako spremajte ekipe spremne za pohod na 10.000,00€! Isplati se organizirati i spremiti za ovo, u samo dva dana možete inkasirati bogatu nagradu!