Sportalo je vaše centralno mjesto za sportske informacije

Prošlo je gotovo osam godina od kako smo krenuli u projekt promocije sporta u Slavoniji i Baranji, prije godinu dana smo se odlučili proširiti i na regiju Sjever te smo izrasli u drugi najpraćeniji sportski portal u Hrvatskoj.

Nažalost prije nešto više od mjesec dana smo hakerskim napadom ostali bez Facebook stranice sa 33 500 pratitelja, a kroz samo mjesec smo na novoj stranici došli do 8 500 pratitelja. Kako su nogometne lige pred vratima vjerujemo da će taj broj brzo rasti sljedećih mjeseci pa i ovim putem pozivamo sve klubove, sportaše i sportske djelatnike da na svojim stranicama podijele poziv svojim pratiteljima da nas zaprate i podrže naš rad na taj način.

Kako stižu nogometna prvenstva tako Sportalo ponovno postaje centralno mjesto za sve ljubitelje sporta koje ne zanima pretjerano što je obukla supruga Novaka Đokovića, s kim je bivša supruga varala Princa od Rima, tko je šokirao odjećom na dodjeli Oscara i slične “sportske” vijesti koje se redovito prate na drugim portalima. Kod nas možete pratiti kako su prijelazne rokove odradili mali klubovi, kako su pripreme odradili nogometaši Bjelovara, Oriolika ili Mitnice. Naravno, kada krenu prvenstvene borbe imat ćete kao i uvijek pravovremene izvještaje, izjave trenera, najave derbija i vrlo popularne izbore najboljih u jačim ligama.

Zapratite Facebook stranicu Sportalo i budite u toku s informacijama iz sporta na području devet županija Istoka i Sjevera uz bogat dodatak s nacionalne razine, prije svega SuperSport Prve i SuperSport Druge NL.