/Spektakularan dan za slavonske odbojkašice: tri od četiri! TRI VELIKE POBJEDE SLAVONKI NA POČETKU NATJECANJA U NOVIM SKUPINAMA
žok vukovar

Spektakularan dan za slavonske odbojkašice: tri od četiri! TRI VELIKE POBJEDE SLAVONKI NA POČETKU NATJECANJA U NOVIM SKUPINAMA

Sjajan dan slavonskih odbojkašica u subotu, nadamo se nastavku u nedjelju!

Sve pobjede su zaista velike i čine nas zadovoljnima, ali sjajna predstava Vukovarki u Kaštelama je ipak posebno velika!

ŽOK Vukovar je u Kaštelu išao pomalo na izlet, teško je bilo očekivati bod a pogotovo bodove sa gostovanja kod vodeće ekipe lige, a sjajne Vukovarke su se vratile sa sva 3 boda. Vodeće Kaštelanke jednostavno nisu imale odgovor na sjajnu igru gošći koje su zaslužile ovu pobjedu vrhunskom igrom i fanatičnom borbenošću. Prva dva seta naše djevojke su osvojile identičnim rezultatom 21:25, u 3. su ponovno bile odlične ali na žalost Marina Kaštela osvaja taj set 27:25 da bi u 4. to bila prava vukovarska odbojkaška rapsodija i pobjeda 25:17 za veliko slavlje domaćih igračica.

žok vukovar 2

Nakon slavlja u gostima protiv Kaštela, vukovarke imaju obvezu ponoviti ovu igru i ponovno slaviti protiv jednog velikog odbojkaškog kluba – zagrebačke HAOK Mladosti koja im stiže u goste u sljedećem kolu.

skupina I

U skupini II. obje slavonske predstavnice su slavile, ŽOK Vinkovci potpuno očekivano protiv ŽOK Dubrovnik na domaćem parketu sa čistih 3:0 i sada je još veći žal za nedavnim porazom od istih protivnica. Novogradiščanke su u gostima slavile protiv Rovinja i dodatno zakomplicirale situaciju u svojoj skupini. Rovinjke su vodeće sa 15 bodova, Nova Gradiška je današnjom pobjedom stigla na 14, a Vinkovci su na 10 i tu je još sve potpuno otvoreno.

skupina II

U skupini III naše predstavice ŽOK Osijek 06 sutra ponovno gostuju u Kaštelama, a nadamo se razultatu kao i proteklog vikenda, odnosno pobjedi protiv najvećih konkurentica.

U posljednjoj jakosnoj skupini IV slavoniju predstavlja ŽOK Đakovo i danas su pretrpjele očekivani poraz na gostovanju u Rijeci, ali zaista veseli otpor koji su pružile kao i prikazana igra.

skupina IV

Podijeli
  •  
  •  
  •