/Spasiću i Lukačeviću najviše glasova iz Babine Grede BARAT I DALJE NA VRHU IZBORA
mato lukačević

Spasiću i Lukačeviću najviše glasova iz Babine Grede BARAT I DALJE NA VRHU IZBORA

Godina koja je na izmaku je za nogometaše Šokadije bila polovična. U onom proljetnom dijelu sezone 17/18 su bili fantastični, rušili su sve pred sobom i ostavili najbolji dojam u čitavoj ligi. Na dojmu tog proljeća svi su očekivali Šokadiju u samom vrhu ove jeseni, no nije se dogodilo, Cvitkušićeva momčad prosula je puno bodova i jesen završila u donjem domu MŽNL.

U našem izboru Šokadija je četvrti klub čije glasove objavljujemo, a ono što je zajedničko svima je da je na popisu sjajni Slavko Barat koji polako ali sigurno grabi status prvog favorita, ali se vrhu približio i Danijel Spasić. U ime momčadi iz Babine Grede glasove su podijelili trener Ivica Cvitkušić i kapetan Mato Petričević.

Ivica Cvitkušić:

 1. Danijel Spasić – 3 boda
 2. Slavko Barat – 2 boda
 3. Ivan Jakešević – 1 bod

Mato Petričević:

 1. Mato Lukačević – 3 boda
 2. Albert Vincetić – 2 boda
 3. Josip Lotar – 1 bod

Zanimljiv izbor, trener se odlučio za tri napadača, a kapetan za tri igrača jesenskog prvaka Graničara. Nakon četvrtog kruga glasanja ljestvica izgleda ovako:

 1. Barat – 13
 2. Džanko – 8
 3. Jakešević – 6
 4. Spasić – 6
 5. Pastuović – 3
 6. Lukačević -3
 7. Oroz – 3
 8. Vincetić – 2
 9. Tomić – 1
 10. Kovačević – 1
 11. Maslov – 1
 12. Lotar – 1

Partner Sportala u ovom izboru su tvrtke Laurea i Pismoreklam iz Požege koje se brinu o dizajnu, printu, oslikavanju vozila, digitalnim rješenjima i još puno toga među čime je i proizvodnja pehara, medalja i plaketa.

Podijeli
 •  
 •  
 •