Spačvi slavonski derbi, Slatina nastavlja s pobjedama, Đakovo sigurno na domaćem terenu

Završeno je i 6. kolo rukometne prvoligaške karavane. Slavonski derbi u Požegi pripao je Spačvi, Đakovčani su u odličnoj utakmici uzeli nova 2 boda, a Slatina pokazuje odlične igre od početka natjecanja.

Oglas

Odlična je Slatina bila i u ovom kolu te su slavili 33:28 protiv Dugog Sela. Osim kratkog vodstva na početku utakmice, gosti nisu imali šanse kod raspoloženog domaćina, a razlika je do kraja konstantno rasla. Odlični u domaćim redovima bili su Greganić i Mataija sa 6 pogodaka, dok je Dugo Selo predvodio Deronja sa 7.

Oglas

Mlada našička ekipa gostovala je kod Maksimira, a ipak Nexe nije imao šanse u glavnom gradu te pobjeda 39:26 odlazi na stranu iskusnije momčadi. Od početka su domaćini zagospodarili terenom te su efikasno stvarali veliku razliku. Do kraja su se Našičani potpuno raspali te velika pobjeda ostaje u Zagrebu. Mađerić je bio najefikasniji kod pobjednika sa 7 pogodaka, a Nexe je predvodio Liščić sa 5 pogodaka.

Oglas

U Požegi se odigrao odličan slavonski derbi, a na koncu je Spačva pokazala da je bolja ekipa te nosi kući pobjedu 30:39. Od početka utakmice gosti su bili u vodstvo koje je u nekoliko navrata iznosilo i 8 pogodaka razlike. Vraćali su se uporni domaćini do 2-3 gola razlike, no na kraju je ipak presudila veća kvaliteta Spačve. Antunović i Gotal su predvodili poražene sa 8 pogodaka, dok je Marić odigrao odličnu utakmicu za goste te je zabio 11 pogodaka.

Đakovo je odigralo još jednu vrhunsku utakmicu te su slavili 31:22 protiv Rugvice. Od početka susreta domaćini su preuzeli konce igre te su bili u stalnom vodstvu. Pokušavala je uporna Rugvica, no na kraju više no sigurno Đakovo uzima nova 3 boda u prvoligaškom natjecanju. Filip Vuković je bio najefikasniji za domaćine te je zabio 10 pogodaka, a kod gostiju 6 pogodaka djelo je Boroveca.