Spačva večeras kreće s pripremnim periodom

Već tradicionalno rukometaši Spačve Vinkovci započet će s pripremama večeras u 18 sati na stadionu HNK Cibalia Vinkovci. Trening je otvoren za javnost.
Podsjetimo da se Vinkovčani itekako imaju razloga pripremati jer će po prvi puta u svojoj povijesti sudjelovati  u međunarodnom natjecanju.
Bit će to u okviru  Europske lige u kojoj kreću od pretkola, a suparnik je momčad makedonskog Metalurga za kojega igra Zlatko Horvat.

Sustav natjecanja predviđa nakon igranja po skupinama, fazu osmine finala, četvrtfinala, a pobjednik će biti odlučen na završnom turniru 15. i 16. svibnja sljedeće godine.

Oglas

O Spačvi trenutno nemamo puno informacija pa prenosimo izjavu Metalurgovog igrača Zlatka Horvata dok čekamo prvo okupljanje i predstavljanje novih igrača:

Oglas

“Ove godine nismo igrali protiv RK Spačve Vinkovci zbog corona virusa, ali ovog smo protivnika upoznali prošle godine”, prisjeća se Zlatko Horvat. “Ne znam točno koliko se promijenio sastav momčadi, ali znam da je to dobra momčad koja je pokazala sjajne igre u prvenstvu Hrvatske.”

Oglas