/Spačva ponovo na pobjedničkom kolosijeku U VINKOVCIMA SU I SESVETE MORALE POTPISATI KAPITULACIJU
spačva fb

Spačva ponovo na pobjedničkom kolosijeku U VINKOVCIMA SU I SESVETE MORALE POTPISATI KAPITULACIJU

Mečićev stroj se ponovo zahuktao i nakon dva vezana poraza na najbolji mogući način vratio onome što najbolje rade – a to je pobjeđivanje. U Vinkovcima su ovoga puta poraz upisali gosti iz Sesveta koje su igrači Spačve na kraju uvjerljivo svladali rezultatom 30:21.

11

Fantstičan je bio Dario Raguž koji je ubilježio dvoznamenkasti broj pogodaka (10), a odlično ga je pratio Marko Vignjević sa sedam. Rene Mihaljević i Marin Marić su pridodali po 4, a u listu strijelaca su se upisali Dino Vukušić (2) te po jedan Marin Jurić, Marko Nađ i Karlo Vašarević.

Nije bilo nimalo lako kao sugerira konačan rezultat jer su igrači Davora Dominikovića gotovo čitavo prvo poluvrijeme imali laganu rezultatsku prednost koja se na kraju prvog dijela okrenula domaćinima koji su prvu dionicu okončali vodstvom od 2 pogotka viška.

12

U drugom dijelu nije bilo prevelikih problema za domaće igrače, gosti su malo zaprijetili približivši se na tri pogotka no to je bilo sve što su uspjeli napraviti, a u furioznoj završnici Spačva stiže do vrlo visoke i uvjerljive pobjede nad gostima iz Sesveta.

Foto FB Spačva, SS HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.