/Spačva demolirala Varaždin za diobu četvrte pozicije SPAČVA I SESVETE IMAJU JEDNAK BROJ BODOVA, SESVETE BOLJI MEĐUSOBNI OMJER
spačva fb

Spačva demolirala Varaždin za diobu četvrte pozicije SPAČVA I SESVETE IMAJU JEDNAK BROJ BODOVA, SESVETE BOLJI MEĐUSOBNI OMJER

Vinkovčani su na najbolji mogući način iskoristili mogućnosti koje je nudilo 16.kolo pa su dva kola prije kraja prvog dijela Premijerlige dospjeli na željenu četvrtu poziciju koje ipak dijele sa Sesvetama s jednakim brojem bodova.

rrr

Varaždinci se nisu dobro proveli u Vinkovačkom Novom Selu pa su kući ispraćeni s devet pogodaka razlike. Porazi Zameta i Rudan Labina išli su na ruku momčadi Josipa Mečića. Sesvećani su očekivano slavili protiv Rudara tako da je u zadnja dva kola i dalje sve otvoreno.

ttt

Kombinacija je jako puno no Spačva bi pobjedom u Poreču vjerojatno došla u poziciju da u zadnjem kolu drži sve u svojim rukama mada niti poraz ne bi značio oproštaj od Lige za prvaka. Sesvete imaju bolji međusobni omjer zbog pobjede od 9 razlike u Sesvetama dok je u Vinkovcima bilo plus 1 za domaće.

Spačva je u susret s Varaždincima ušla vrlo odlučno pokazavši od prve minute tko je gazda na parketu te se nakon uvodnog vodstva prednost konstantno uvećavala do završnih 9 razlike. Najraspoloženiji u redovima Mečićevih jurišnika je bio Marko Vignjević s osam postignutih pogodaka dok je Dario Raguž zabio pet. U odnosu na Varaždince Spačva je u prednosti zbog uvjerljivije pobjede, u Varaždinu je bilo plus 4 za domaćina.

Foto FB RK Spačva, SS HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.