Sokol slavio u Radikovcima i vratio Dravu u igru

Sokol je pobjedom u Radikovcima priredio dramu u zadnjem kolu 2. ŽNL Valpovo – Miholjac. Slavlje momčadi iz Bocanjevaca iskoristila je Drava koja je slavljem nad Mladosti stigla na dva boda zaostatka uoči posljednjeg prvenstvenog kola.

Oglas

Toni Šmaguc načeo je lidera u prvom dijelu, u nastavku Martin Čaljkušić povećava prednost Sokola, a Bratstvo u 67′ budi nadu da može do preokreta golom s bijele točke kojeg je postigao Marko Vidaković. Točku na i velike pobjede Sokola stavio je Denis Maltašić u 86. minuti i stavio veliki teret na leđa Radikovčana u zadnjih 90 minuta u kojima gostiju kod Dubrave. Drava je uvjerljivo slavila protiv Mladosti na svom terenu, trostruki strijelac i junak Narda bio je Nikola Skelac. U preostala dva susreta Lige za prvaka nije bilo pobjednika, ali je golova, oba su završena rezultatom 2:2. Omladinac je na svom terenu imao dva gola prednosti, no nije ih sačuvao pa je bod otputovao u Laciće. Marko Magušić je u dva navrata donosio prednost BSK-u, no Podravac se oba puta vratio i osvojio bod kojim se Podravac pred posljednje kolo zadržao na trećem mjestu.

Oglas

SLOBODAN:         NK “Dubrava”

Oglas

Radikovci :             NK “Bratstvo”                   NK “Sokol”                        1 : 3

Nard :                     NK “Drava”                       NK “Mladost” (Č)              4 : 1

Petrijevci :              NK “Omladinac”               NK “Viktorija”                   2 : 2

Bizovac :                 NK “BSK Termia”            NK “Podravac” (PM)         2 : 2

Liga za ostanak:

Jedino gostujuće slavlje u Ligi za ostanak upisao je Graničar, i to vrlo uvjerljivo, spremili su u mrežu Beničanaca čak 6 komada od čega je pola djelo Petra Harkanovca, da je zabio Mateo Batovanja, a jedan, prvi Dino Vincek. Kristijan Kalmar bio je dvostruki strijelac u glatkoj pobjedi Bočkinaca protiv Ivanova, Hajdin je dva puta imao prednost u Bistrincima, ali je odličnih zadnjih pola sata dovelo Podravac do uvjerljive domaće pobjede. Satnica je na svom terenu slavila protiv Zelčina, a Ivan Tomas je vjerojatno srušio svjetski rekord po najbrže postignuta dva gola, već u drugoj minuti zabio je dva i trasirao put ka domaćem slavlju.

SLOBODAN:    NK “Gat”

Bočkinci :          NK “Bočkinci”               NK “Ivanovo”                  3 : 0

Bistrinci :           NK “Podravac” (B)        NK “Hajdin”                    5 : 2

Satnica :             NK “Satnica”                 NK “Zelčin”                     3 : 1

Beničanci :         NK “Beničanci”            NK “Graničar”                  1 : 6