Šokadija u potrazi za novim vodstvom

Nakon što je sada već bivši predsjednik Dragan Ljubas početkom listopada prošle godine dao neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Šokadije iz Starih Mikanovaca, mikanovački je 95.-godišnjak još uvijek bez vodstva. Iz kluba obavještavaju javnost da je u tijeku dogovor oko izbora novog vodstva kluba. Mikanovčani pozivaju i na uključenje više ljudi u vodstvo jer to po njima ujedno znači i bolji rad. Ističu da su svi pozvani i da su dobrodošli. Krajem siječnja planira se izborna skupština NK Šokadije, ali još je uvijek nepoznat točan datum, no napominju da će se sve znati na vrijeme.
Trenutno vodstvo Šokadije poziva sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba na učlanjenje u klub. Klub je organizirao prodaju članskih iskaznica, a ujedno i godišnjih ulaznica za sve utakmice Šokadije po cijeni od 200 kn. Uz člansku će iskaznicu svaki član na poklon dobiti i klupsku navijačku majicu.
Nekadašnji se trećeligaš trenutno nalazi na pretposljednjoj poziciji u 1. ŽNL VSŽ, a želja svih u klubu je natjecanje u ovom rangu natjecanja i sljedeće godine.