Šok pred sami susret: Igor Budiša odstupio s klupe Međimurja!

Ususret prvenstvene utakmice 2.NL  s Opatijom, trener Međimurja Igor Budiša odlučio se na solidaran čin te je odstupio s klupe Međimurja. Naime, pred sami susret trener je obaviješten da neće imati dovoljno igrača da započne susret te je sukladno svojim načelima dao ostavku na funkciju glavnog trenera.

Oglas

Igrači koji su ugovorno vezani uz Klub su odlučili ne izaći na teren s obzirom da im nisu isplaćeni zaostali troškovi za prethodne mjesece pa će tako nekadašnji prvoligaš ostati samo na pet igrača s posudbe iz drugih klubova, prvoligaša (dakle one čija financijska primanja ne pokriva sam klub) te s igračima iz juniorskog i kadetskog pogona.

Oglas

-“Prisiljen sam dati ostavku s obzirom da mi Uprava kluba nije osigurala dovoljan broj igrača u susretu s Opatijom. Sami igrači ustraju u štrajku jer im nisu podmirene obveze iz prethodnih mjeseci te nam sukladno tome nisu osigurani uvjeti za rad. Čekao sam do posljednjeg trenutka da vidim kako će se situacija razviti, ali kako su igrači ustrajali u svom naumu ja im dajem svoju potpunu podršku te dajem ostavku na mjesto glavnog trenera. “- komentirao je za Sportalo sad već bivši trener Međimurja, Igor Budiša.

Oglas

S obzirom na situaciju u klubu, postavlja se pitanje kako je moguće da klub u uvjetima u kojima igračima nisu isplaćene obveze nekoliko mjeseci uopće može dobiti licencu za samo natjecanje, pa je zanimljivo kako će se ovaj problem razriješiti na obostrano zadovoljstvo te da prvenstveno svatko dobije ono što mu je obećano. U svakom slučaju treneru Budiši želimo puno uspjeha u budućim izazovima za koje ne sumnjamo da će ih vrlo brzo biti s obzirom na znanje i iskustvo koje neupitno posjeduje, a klubu Međimurju želimo sreću u pronalasku rješenja kako na klupi, tako i uređenju kao i vođenju u ovom nekad ponosnom prvoligašu.