Službeno priopćenje NK Borinci Jarmina

Nogometni klub Borinci iz Jarmine je na svojoj FaceBook stranici objavio službeno priopćenje povodom današnjeg izvlačenja parova polufinala Županijskog kupa.

Donosimo vam službeno priopćenje uprave NK Borinci Jarmina na današnje “takozvano” izvlačenje parova polufinala KUP natjecanja Vukovarsko-srijemske županije. U jutarnjim satima u prostorijama Županijskog nogometnog saveza Vukovarsko-srijemske održan je ždrijeb polufinala KUP-a gdje je našem klubu dodjeljena ekipa HNK Vukovar 1991 u Jarmini, a ekipa NK Graničar Županja ulazi direktno u finale. Izvlačenju današnjih parova sudjelovale su ekipe HNK Vukovar 1991, HNK Graničar Županja, tajnik NS Vinkovci g. Ivica Sabljaković, predsjednik ŽNS Vukovarsko-srijemske županije g. Josip Kuterovac te vjerovali ili ne predstavnik NK Borinci Jarmina g. Miroslav Vitković????

Nakon što smo saznali za ovu lakrdiju koju je napravio Savez odlučili smo javno reagirati i obratiti se javnosti kako bi pokazali da naš klub nije bio upućen u današnje izvlačenje. NK Borinci Jarmina nije dobio nikakav službeni dopis za današnje izvlačenje, niti je predsjednik kluba bio upućen u današnja događanja. ŽNS na temelju glasina o raspadu našeg kluba bez prisustva našeg predstavnika donio je odluku da igramo polufinale u Jarmini protiv HNK Vukovar 1991 i to još dok “takozvani” predstavnik našeg kluba na izvlačenju g. Miroslav Vitković nije bio prisutan. Sramotni potezi ŽNS oštro osuđujemo i tražimo poništavanje ove odluke, javnu ispriku za naš klub jer ovim poniženjem drastično uništavaju naš ugled kluba koji smo godinama stjecali. Uprava i igrači našega kluba rade časno i pošteno i zaslužuju da ih se poštiva kao što i mi poštivamo ŽNS.

Sutra SRIJEDA 26.04. u 17h pozivamo sve medije da dođu u prostorije kluba gdje će izjavu dati predsjednik kluba g. M.Rožić i trener g. Saša Šest!!!

S poštovanjem, NK Borinci Jarmina.