Službeno: Inter odustao od nastupa u 2. HNL

Ono što se po medijima provlačilo posljednjih tjedana, što smo i mi najavili kao praktično sigurno prije nekoliko dana danas je postalo i službeno – zaprešićki Inter ide u stečaj, seniorski pogon se gasi i klub odustaje od nastupa u 2. HNL, odnosno 1. NL kako bi ligu zvali HNS-ovi eksperti.

Oglas

Hrvatski nogometni savez danas je primio i službeni dopis iz Zaprešića o odustajanju zbog financijskih problema, tako da je ta priča službena i više nema povratka za prvog pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa.

Oglas

Hrvatski nogometni savez u narednim će danima obavijestiti javnost o donesenim odlukama, odnosno o popunjavanju odgovarajućih natjecanja, uključujući Prvu i Drugu nogometnu ligu – stoji u HNS-ovom priopćenju.

Oglas

Ono što je već sada jasno je da će Croatia iz Zmijavaca popuniti upražnjeno mjesto u drugom rangu hrvatskog nogometa, dok ostaje otvoreno pitanje tko će popuniti njeno mjesto u 3. HNL, kao logično se nameće da to bude ili Trnje ili Hrvatski vitez koji su zapeli u kvalifikacijama, no pričekat ćemo odluku Saveza da bi popunili treći razred.