Sloga Vrpolje u novu sezonu sa samo jednim ciljem-sam vrh tablice!

Iako je Sloga iz Vrpolja solidno odigrala prethodnu sezonu u 1.ŽNL Istok, završila je kao nesretna sedmoplasirana ekipa, odnosno prva ispod crte te joj je jedinstvena prva ŽNL BPŽ izbjegla za jedan jedini bod. Sukladno tome, daljnji put ih vodi u nove izazove u 2.žnl. Cilj pred trenera Žalca postavlja se sam od sebe: borba za sam vrh prvenstvene ljestvice!

Oglas

Sloga iz Vrpolja nakon sedmog mjesta prošle sezone u 1.ŽNL Istok, prva je ispod crte klubova koja nije uspjela osigurati jedinstvenu 1.ŽNL. Unatoč činjenici da im je rang više pobjegao samo za bod, ni to nije sputalo ekipu predvođenom trenerom Žalcem da u ovu godinu hrabro zakorače u namjeri osvajanja 2.ŽNL te ostvarivanja cilja ulaska u jedinstvenu 1.ŽNL.

Oglas

“Prošlu sezonu je obilježio nedostatak sportske sreće gdje nam se u prvim kolima ozljeđuju dva ključna igrača. Iako smo u svojim redovima imali ponajboljeg napadača i ponajboljeg golmana lige, kako se pokazalo, to ipak nije bilo dovoljno da se plasiramo među prvih pet ekipa, što je bio cilj i uprave i igrača. Pred kraj sezone okrenuli smo se našim snagama te angažirali sadašnjeg trenera Žalca, koji će nas voditi kroz ovu sezonu. 2 ŽNL je za nas izazov i jasno je da ćemo se boriti za prvo mjesto i povratak u 1. ŽNL.”- komentirao je iz Kluba proteklu sezonu u Vrpolju dopredsjednik Sloge Davor Šunić

Oglas

NK Sloga sa pripremama je krenula 15. srpnja, a za komentar zamoljen je i trener Sloge Nikola Žalac: “Nakon sezone u 1.ŽNL-istok gdje smo kao sedma ekipa ipak ispali u niži rang natjecanja,svi u klubu okrenuli smo se novoj sezoni i novoj ligi koja je za većinu nas nepoznanica.”

“U rubrici odlasci brojimo pet igrača dok je rubrika dolasci zasad stala na četiri imena, ali Uprava kluba vrijedno radi na još barem jednom pojačanju.Ambicije i planove ne skrivamo,cilj nam je osvajanje prvog mjesta te povratak u 1.ŽNL gdje je NK Slogi uvjeren sam i mjesto. Sa pripremama smo krenuli 15.7. prozivkom na kojoj je bilo 10 igrača uz 10 opravdanih izostanaka,što je respektabilan broj za ovaj rang natjecanja. Sportski pozdrav”- Nikola Žalac, trener Sloga Vrpolje

Što se tiče pripremnih utakmica Slogu očekuje memorijalni turnir u Starim Perkovcima, turnir u Sikirevcima, te memorijalni turnir Jurič – Burazin kojem je domaćin Sloga, a koji će se održati 6. i 7. kolovoza.

O sportskim uspjesima: “Izdvojili bi četvrtfinale kupa protiv Marsonije. NK Sloga uz seniorski dio ima jako uspješnu školu nogometa pod vodstvom prof Josipa Bogdanović. Natječemo se u tri dječje kategorije: Limači, mlađi pioniri i stariji pioniri, a također radimo i sa djecom predškolske dobi gdje je za njih organizirana univerzalna sportska škola. Ove godine su Limači osvojili 1. mjesto u svojoj ligi.”-pojasnili su nam iz Kluba.

O infrastrukturi: “Isto tako i uprava neumorno radi na poboljšanju infrastrukture, tako da je u suradnji sa našom općinom napravljen projekt za nove svlačionice, prostorije, natkrivene tribine, te kompletan travnjak, uključujući navodnjavanje, rasvjetu i ogradu. Projekt je u fazi ishođenja građevinske dozvole i uskoro očekujemo prve radove na igralištu. NK sloga je ove godine, svečanom večerom, obilježila 70 obljetnicu imena kluba. I ovaj jednogodišnji izlet u 2. ŽNL nas neće poljuljati u našim planovima da unaprijedimo i populariziramo sport u Vrpolju.”-zaključio je dopredsjednik Sloge Davor Šunić.

Tekst ćemo zaključiti sa jednom mišlju iz kluba, a na nama je da im poželimo sreću u izazovima 2.žnl u borbi za naslov prvaka:  “Od dna sve do vrha Uz pomoć dragog Boga Ajmo svi k’o jedan Danas igra Sloga.”